Cégünkről

Cégünkről
0
Kosár
db.....................................................................................................................................................................................................................
Bejelentkezés
Regisztráció
Kosár
0 termék........0,00
Az Ön kosara üres!

Cégünkről

Cégünket dél Szlovákiában, egy dunamenti községben, Dunaradványon találja meg néhány kilométerre Komárom városától.                 Fő tevékenységünk a fűszerpaprika termesztése és feldolgozása sok éves tapasztalattal és szakértelemmel.

A fűszerpaprikát ezen a területen már az 1800-as évek végén is termesztették. A mai telephelyünkön már az 1930-as években is működött egy fából megépített 3 szintes paprika szárító, amelyet egy szélvihar 1942-ben teljesen megsemmisített, ezért aztán 1944-ben vasbetonból újraépítették. Ez az építmény ma is büszkén őrzi a múltat. A fűszerpaprikát ma is ebben a létesítményben szárítjuk, tiszteletben tartva az elődeink emlékét és munkáját. Az elmúlt években fokozatosan fejlesztettünk. Korszerűsítettük a szárítási és őrlési technológiát, bővítettük a gépparkot. Tevékenységünket kiterjesztettük a mezőgazdasági termelés irányába is. Fő irányvonalunk az elmúlt időszakban a fűszerpaprika és a vöröshagyma termesztése, szárítása és feldolgozása volt.

Termékeink minőségével szemben magas szintű elvárásokat támasztanak vevőink mellett az élelmiszerbiztonsági előírások is. Üzemünk hosszútávú eredményes működését, valamint  jó hírének fenntartását és erősítését termékeink tartós minősége garantálja.